avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expropriere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expropriere teren

Buna ziua!
In anul 2019 din terenul proprietate mi-a fost expropriata de catre primarie o suprafata de 87 mp in vederea realizarii unei "Instalatie de alimentare cu apa potabilizabila..." pentru cauza de utilitate publica.
In urma exproprierii terenul meu a fost impartit in doua.
In urma acestei exproprieri am fost despagubita cu o suma de bani in anul 2023, iar actele de cadastru pentru suprafetele ramase mi-au fost predate in anul 2024 dupa multiple solicitari catre primarie.
Va rog sa imi spuneti daca este obligatia primariei ca in urma exproprierii sa faca si sa suporte gardul pe cele 2 laturi rezultate in urma exproprierii, intrucat acum terenul rezultat in urma exproprierii este neimprejmuit.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
Mihaela Pie, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren mai mare in realitate decat in acte pekka pekka Am cumparat un teren in sup. 500mp. A cerut o masuratoare topo dupa ce am intrat in posesie. Surpriza,teren cu 200 mp mai mare. Subliniez ca au fost ... (vezi toată discuția)
Teren ramas fara drum (expropriere) iacobcristian iacobcristian Buna ziua Problema mea este o problema legata de o expropriere sau mai bine spus de incalcarea proprietatii .Am cumparat un teren de 4125 mp care are ... (vezi toată discuția)
Teren ramas fara drum iacobcristian iacobcristian Buna ziua Problema mea este o problema legata de fond funciar sau mai bine spus de incalcarea proprietatii(expropriere cred…).Am cumparat un teren de ... (vezi toată discuția)