avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere cheltuiala cu spatiul cumparat cu credit ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere cheltuiala cu spatiul cumparat cu credit bancar

Buna ziua. Daca iau imprumut de la banca sa cumpar spatiul in care imi desfasor activitatea ca medic, ce pot deduce din aceasta cheltuiala in contabilitate ? Rata imprumutului sau doar amortizarea si dobanda creditului ? Va rog sa ma lamuriti, pt ca am auzit mai multe pareri si nu stiu care este cea adevarata. Va multumesc frumos !
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
sanda2902, utilizator

Alte discuții în legătură

Deduceri cheltuieli profesie liberala - cmi geoedi geoedi Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Se pot deduce cheltuielile (rata la banca, utilitati, intretinere) si se poate amortiza valoarea la ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si efectele lui radulescuramona radulescuramona buna ziua, o societate comerciala doreste incheierea unui contract de comodat cu o persoana fizica, avand ca obiect un imobil in care societatea comerciala isi ... (vezi toată discuția)
Info deductibilitate tva ContSters262944 ContSters262944 Buna Sunt in urmatoarea situatie : Detin un SRL platitor de TVA, am un contract de comodat pt spatiul unde imi desfasor activitatea , ( in contract e ... (vezi toată discuția)