avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua in ianuarie mi am dat demisia de la un loc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua in ianuarie mi am dat demisia de la un loc de munca ...

Buna ziua in ianuarie mi am dat demisia de la un loc de munca , Februarie si Martie nu am lucrat , din aprile pana in prezent lucrez ! Am fost in concediu medical 18 zile pe 09 ingrijire copil , mi am scos stagiul de cotizare pentru a imi plati concediul si contabila spune ca.nu o ajuta la nimic ! Pot beneficia de plata concediului medical daca am cotizari ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 11 Iulie 2025
Intr-adevar, nu o ajuta cu nimi c.. ce ati scos dvs de la Casa de pensii nu are legatura cu plata concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

informatii drept de solicitare ajutor de somaj rrramor rrramor Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind dreptul de a depune un dosar pentru somaj: - angajata la 11 februarie 2008 pana la 08 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatiile pentru incapacitate temporara de munca? gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu #-oCum se calculeaza un concediu medical, daca am mai beneficai de concedii medicale in trecut. Societatea la care lucrez, nu mi-a luat in calcul toata ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? alina_29 alina_29 Am o mare rugaminte..imi puteti spune daca pot beneficia de somaj in cazul in care nu ma incadrez pentru primirea indemnizatiei de crestere a copilului. (vezi toată discuția)