avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mie mi s-a cerut sa plătesc pe jumătate de luna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mie mi s-a cerut sa plătesc pe jumătate de luna ...

Bună seara
Mie mi sa cerut sa plătesc pe jumătate de luna chiria pe iunie este normal chiar dacă nu am gătit, nu sa spălat sau făcut decât renovări pana la sfârșitul luni iunie plus banii pe chiria următoare asta știu ca noi am început de pe 1 sa folosim apartamentul
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:07, 19 Iulie 2025
Buna ziua

Care este termenul de inceput al contractului de inchiriere? De atunci trebuie sa platiti chirie.
Nu a făcut contract, deci eu iam dat pe jumate de luna iunie plus care e normal iulie dar fără contract

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Care este termenul de inceput al contractului de inchiriere? De atunci trebuie sa platiti chirie.

Cand v-a dat cheile de la ap? De pa data aia datorati chirie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias fara contract mmp mmp Buna ziua, Locuim de aproape 4 ani cu chirie intr-un apartament. Cand ne-am mutat am facut un contract cu proprietarul prin agentie imobiliara, pe un an de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat. danielhustiu danielhustiu Buna seara. Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 saptamanii raman blocat pe ... (vezi toată discuția)
Chiriasi dati afara si cu lucrurile retinute arysiso arysiso Buna ziua, Problema mea este urmatoarea .. Am inchiriat anul trecut in iulie printr-o agentie un apartament cu contract facut de ei si semnat de catre noi si ... (vezi toată discuția)