avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Parintii soțului au deținut o parcela de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Parintii soțului au deținut o parcela de 5 ari ...

Bună ziua.Parintii soțului au deținut o parcela de 5 arii de vie pentru care au plătit impozit zeci de ani.Ei au decedat și nu găsim actul de proprietate pe acesta.Noi am plătit impozit în continuare la zi,acesta regăsindu-se pe notificarea de plata a primăriei.Sa făcut cartografierea acelei zone de vii de primărie,pastranduse cumva o rezerva pe via noastră căci nu am fost acolo.toti vecinii din vie li s a cartografiat si trecut in cartea funciara.Noi putem întra în posesia acestuia?
Am întrebat dacă putem face asta întrucât noi am plătit 5 ani impozitul.Ni s a spus ca doar pt.terenuri intravilan nu și extravilan.Este oare corect sau este asa?

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2025
DORCAR, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:24, 12 Iulie 2025
Vedeți tot la Primarie. De regula se păstrează o copie după actul de proprietate, la Taxe și Impozite.
De asemenea, soțul dvs trebuie sa dezbata moștenirea după părinți.
Degeaba plătiți la Primarie, că nici dvs nu aveți acte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului duce la pierderea terenului? mariapopescu mariapopescu In 1994 a fost eliberat un titlu de proprietate pentru un teren pe numele mamei tatalui meu,decedata cu mult timp in urma. In calitate de mostenitori ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren felisana felisana Buna ziua! As fi interesata de achizitionarea unui teren in suprafata de 5-10 ari. Nu am mai cumparat niciodata si as avea nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)