avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt fost militar, actualmente pensionar din 2023. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt fost militar, actualmente pensionar din 2023. Drepturile ...

Bună ziua.Sunt fost militar,actualmente pensionar din 2023.Drepturile salariale taiate in 2010 cu 25% am înțeles ca nu mai pot fi recuperate datorita prescrierii ,dar rămân totusi cu o nelamurire: Acea taiere a dus implicit la un calcul greșit al pensiei ,inclusiv la calcularea indexarilor ulterioare.Nu exista nici o modalitate juridica pentru a obține aceasta recalculare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 12 Iulie 2025
Nu stiu cat va poate ajuta urmatoarea solutie : cerere de reclaculare si apoi , in functie de solutia primita, actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toti salariatii din institutia publica in care lucrez vor sa dea in judecata institutia pentru a primi si ei inapoi taierile salariale. vor castiga in instanta ? oanaportar oanaportar Sunt bugetari din judetul nostru care îşi vor primii înapoi banii tăiaţi din salarii după ce au acţionat în judecată instituţiile care au aplicat ... (vezi toată discuția)
Marire salariu cu 8% neagudanna neagudanna de ce s-a luat in calcul salariul din mai 2012 cand s-a marit cu 8 % si nu cel din anul cand ni s-a luat 25% ? eu atunci aveam 1200 lei salar, in mai ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)