avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fac SUCCESIUNEA unicului fiu al mamei sale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fac SUCCESIUNEA unicului fiu al mamei sale decedate,fiind tutorele ...

Fac SUCCESIUNEA unicului fiu al mamei sale decedate,fiind tutorele lui (Tutela Speciala 15 ani).
Nefiind casatorit cu dansa fiul mosteneste totul. Este normal ca NOTARUL sa-mi ceara pe langa
TITLUL ORIGINAL DE PROPRIETATE al apartamentului mamei si alte acte originale precum CONTRACTUL DE CONSTRUIRE
(apartament construit in 1980), Nota de Amplasatement, Procesul Verbal de Predare-Primire ?
Se stie ca Titlul de Proprietate se emite daca ai achitat toate RATELE, in cazul in care ai avut si un
Contract de Imprumut de la CEC

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:06, 12 Iulie 2025
Notarul poate sa ceara ce documente considera de cuviință pentru soluționarea spetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pierdut anca78 anca78 Buna ziua! Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului. Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul ... (vezi toată discuția)
Mostenire suma de bani pentru apartament icvl ghbala ghbala Buna ziua ! Parintii mei au incheiat un contract de construire pentru un apartament proprietate personala prin ICVL In 1981 s-a eliberat certificat de ... (vezi toată discuția)
Va rog.... anabita anabita Parintii mei au cumparat o casa in rate pe timpul comunismului, au terminat de platit pana la ultima rata si vor sa intre in posesia titlului de proprietate. ... (vezi toată discuția)