avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere - Băiatul meu în vârstă de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere - Băiatul meu în vârstă de 23 ani a dat examenul ...

Bună ziua!Băiatul meu în vârstă de 23 ani a dat examenul de licenta , iar în toamna urmează sa dea examen pentru intrare în Barou și la INM.Daca este admis la una din ele se poate considera continuare studii în vederea primirii pensiei de intretinere.Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:50, 14 Iulie 2025
Nu, in cazul in care promoveaza examenul are drept de practica si va putea profesa ca avocat stagiar, realizand venituri.

De asemenea, auditorii de justiţie beneficiază de o bursă având caracterul unei indemnizaţii lunare corespunzătoare funcţiei de judecător stagiar şi procuror stagiar, în raport cu vechimea pe care o au ca auditori.

Nici baroul, nici INM nu fac parte din institutiile de invatamant care sa justifice plata unei pensii de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre admitere la inm geogeorge geogeorge Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,daca puteti,cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: I. Ce urmeaza in cazul in care un candidat care a sustinut ... (vezi toată discuția)
Despre inm. Silviu79 Silviu79 Buna ziua! Doresc sa sustin anul acesta ex. la INM si am cateva necunoscute ?? 1. Cate locuri au fost in anul 2011? 2. Pe parcursul celor doi ani de ... (vezi toată discuția)
Dupa facultatea de drept as vrea sa intru la inm si sa optez pentru procuror criminalist OanaUngureanu OanaUngureanu Buna seara! Sunt eleva la profil de filologie bilingv engleza si pe zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai serios la Drept. Ideea e ca as vrea dupa drept sa ... (vezi toată discuția)