avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara. ,doresc sa construiesc un podet din lemn ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara. ,doresc sa construiesc un podet din lemn ,peste un ...

Buna seara. ,doresc sa construiesc un podet din lemn ,peste un parau ,cu o dimensiune de 9 m pe 0,9 m fara a fi necesara o fundatie din beton , interbare , am ne voie de autorizare ? Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:09, 13 Iulie 2025
podetul se va construi 100% pe terenul dvs? cui ii este destinat?
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru podet ContSters466423 ContSters466423 Buna, Doresc sa construiesc un podet de acces de la drumul public la terenul meu, peste santul de scurgere a apei. Am nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Construire casa vacanta ursulica ursulica buna ziua ! tuturor...... -vreau sa construiesc ,,,,o casuta mica de vacanta, pe un teren proprietate,intravilan, ca dimensiuni 6 m x 3 m , din care ... (vezi toată discuția)