avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Doresc sa construiesc un podet din lemn peste un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Doresc sa construiesc un podet din lemn peste un ...

Buna seara. ,doresc sa construiesc un podet din lemn ,peste un parau ,cu o dimensiune de 9 m pe 0,9 m fara a fi necesara o fundatie din beton , interbare , am ne voie de autorizare ? Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:33, 13 Iulie 2025
podetul se va construi 100% pe terenul dvs? cui ii este destinat?
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2025
adriandimitriu, utilizator
Buna dimineata , nu este pe proprietatea mea , este paraul satului . Multumesc .
Aveti nevoie de proiect si autorizatie de ctie. de la primarie.
Multumesc.
daca nu e terenul personal, nu veti primi autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreu sa construiesc o casa fara autorizatie, intr-un sat. nuc23 nuc23 Buna ziua, Vreu sa construiesc o casa fara autorizatie. Se poate construi din lemn si placa de beton armat, poate si stilpi de beton armat cu fier? Casa din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Fundatie fara autorizatie Enaru Radu Enaru Radu Sunt interesat daca legal pot construii fundatia din beton pt un imobil inainte de a avea emisa autorizatia pt intregul proiect sau pt o constructie integral ... (vezi toată discuția)