avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma cu 15 ani am luat amezi pentru prostitutie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma cu 15 ani am luat amezi pentru prostitutie ...

Buna ziua
In urma cu 15 ani am luat amezi pentru prostitutie. Foarte multe dintre ele au fost date fara stirea mea. Acum m-am redresat dar primaria mi-a pus proprire pe cont pt suma de 150.000 ron. Va rog ajutati-ma cu sfaturi si indrumari. Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:26, 14 Iulie 2025
Faceți contestatie la executare și invocați prescripția.
Puteti merge la avocat ca sa câștigați.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul 2010 am împrumutat de la provident 866 lei. acum două ... Ledoasa Ledoasa În anul 2010 am împrumutat de la Provident 866 lei. Acum două zile mi-a blocat contul bancar ,eu fiind anunțată de bancă ! Suma totală cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am nevoie de un răspuns dacă se poate . caz pensionar ... Katalin.Csedo Katalin.Csedo bună ziua , am nevoie de un răspuns dacă se poate . Caz pensionar ,bolnav oncologic în tratament , are un credit din 2004, cu dosar la executor din 2014 ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)