avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare profesor La o școală dintr-un sat , o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare profesor La o școală dintr-un sat , o profesoară ...

Titularizare profesor
La o școală dintr-un sat , o profesoară nu și-a făcut apariția de 5 ani de zile. Ea a obținut postul aici ( jumătate de normă), dar fiind prea departe de casă a ales să stea în concediu fără plată,dar postul de aici este ținut ocupat pentru ea. Profesorii titulari de aici nu se pot atinge de orele acestea pentru că sunt ale ei, profesor titular. Ce se poate face că orele să -i fie luate acestei femei,care a beneficiat de relații la inspectoratul școlar.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Titularizare Renata krisztina Renata krisztina Buna seara! Am si eu o nedumerire. Sunt profesoara de limba si literatura romana. In aceasta primavara urma sa fiu titularizata la scoala la care predau in ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pastrare post Valentina2002 Valentina2002 Sunt profesor suplinitor de limba engleza, in primul an de activitate in invatamant, la o scoala gimnaziala. Am promavat examenul de titularizare cu nota 7,81 ... (vezi toată discuția)