avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am plătit in ianuarie 2025 avansul de 50% pentru un ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am plătit in ianuarie 2025 avansul de 50% pentru un apartament

Dacă am plătit in ianuarie 2025 avansul de 50% pentru un apartament aflat in construcție care s-a încadrat la tva de 9% si avem promisiune bilaterala , tva ramane tot 9%, dacă termenul de finalizare este februarie 2026?
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andra-Denisa Ferascu Olaru , Avocat 23:26, 14 Iulie 2025
Exista clauze privind modificarea regimului de TVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament - intarziere intabulare/ apartamentizare Clau SB Clau SB Buna ziua, Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament intr-un imobil nou (in constructie). Am platit deja avansul de 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa aflu câteva informații legate de ordonanța ... Ilinca31 Ilinca31 Bună ziua. As dori sa aflu câteva informații legate de ordonanța care sa modificat TAV-ul de la 5% la 9% privind cei care au încheiat o promisiune ... (vezi toată discuția)