avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stadiul procedurii CEDO
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stadiul procedurii CEDO

La data de 31/01/2025 a fost inregistrata o cerere catre CEDO, iar ultima modificare pe platforma apare in data de 04/03/2025 avand mentiunea: "Cererea necesită o decizie". Urmatorul stadiu va fi emiterea deciziei? Multumesc.

Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2025
Cornely, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua . in octombrie 2024 am depus cerere pentru recalculare ... Atreides Atreides Buna ziua . in octombrie 2024 am depus cerere pentru recalculare pensie invaliditate (si adeverinta cu veniturile brute 1987-2001) . In decembrie 2004 am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata daca am lucrat într-o firmă din onești ... Andronache 1 Andronache 1 Pensionare anticipata Daca am lucrat într-o firmă din Onești de pe platforma petrochimica având până în 2011 grupa 2 , pot beneficia de reducerea cu 2 ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie transferat; decizie neemisa, pensie neplatita lorenzo14 lorenzo14 Buna ziua . In data de 01 11 2010 am iesit la pensie.Din 04 03 2011 cei de la casa de pensii care mi-au finalizat dosarul fiind nevoiti mi l-au transferat la ... (vezi toată discuția)