avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma numesc C. D. si in anul scolar 2024-2025 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma numesc C. D. si in anul scolar 2024-2025 am functionat ...

Buna ziua! Ma numesc C. D. si in anul scolar 2024-2025 am functionat ca invatator, la Scoala Gimnaziala Andrieseni, jud. Iasi, incadrat cu un contract pe perioada determinata la plata cu ora.(sept. 2024-iunie 2025). La sfarsitul anului scolar mi s-a spus ca nu mai pot fi platit pe zilele de concediu care mi-au ramas neefectuate. Mentionez ca sunt pensionar. Este legal? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat si compensare in bani amarie amarie Buna ziua! Va prezint o situatie mai putin obisnuita si va adresez rugamintea de a interveni pentru clarificarea ei pentru cei interesati 1. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in invatamant isaalexandra isaalexandra Sunt angajata de la data de 15.09.2011,la o gradinita din jud Iasi,ca si educatoare calificata pe un post de suplinire,problema mea este legata de incetarea ... (vezi toată discuția)
In regim plata cu ora ( invațător, pensionar) zilele de concediu ... Emilia Dumitru Emilia Dumitru In regim plata cu ora ( invațător, pensionar) zilele de concediu de odihnă neefectuate anul acesta scolar, sunt plătite?Dacă nu sunt plătite, vă rog, ... (vezi toată discuția)