avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Avocat stagiar proaspăt admisă în profesie, caut ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Avocat stagiar proaspăt admisă în profesie, caut maestru în ...

Avocat stagiar proaspăt admisă în profesie, caut maestru în Oradea sau Cluj.

Am o afinitate pentru dreptul penal, dar nici dreptul civil nu îmi displace.

Absolventă a Facultății de Drept din Oradea, șefă de promoție a masterului "Carieră Judiciară" din cadrul UVT și șefă de promoție (cu media 10) la Masterul "Drept penal și procedură penală" al Facultății de Drept Oradea, doresc să îmi desăvârșesc studiile cu un doctorat în dreptul penal sau procesual penal. Dorința mea de a învăța este evidentă și promit să depun toate diligențele necesare pentru a mă ridica la nivelul scontat de maestrul meu.

Apreciez orice recomandare!

Dacă ești o persoană cu multă răbdare și dorești să ghidezi o stagiară sârguincioasă pe anevoioasele drumuri ale profesiei, te rog să iei legătura cu mine pentru a discuta în vederea unei potențiale colaborări.

Vă mulțumesc!
Succes, în acest drum anevoios și frumos, pe care ți l-ai ales!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)
Ce master sa aleg? jason jason Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :) In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc un avocat pe langa care sa stau pe perioada stagiaturii?? oana_lex82 oana_lex82 Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii..Am absolvit facultatea in 2006 si as dori sa incerc sa dau examenul de admitere in Baroul Vrancea...e ff greu pt ca ... (vezi toată discuția)