Buna ziua, Am solicitat de la primarie numerele CF noi ( s-au efectuat masuratori solicitate de primarie, deoarece existau doar nr topo vechi la parcele ) Am constatat ca din multe parcele, au fost expropriate diferite suprafete. In anul 2018! Nu am fost anuntata si am deciziile de impunere de acum 2 ani, unde clar figureaza inca suprafata totala, adica taxele si impozitele le platesc, in continuare, de compensare nici nu am auzit. Ce pot face in acest caz?
Buna ziua. La prima vedere și, prin raportare strict la informațiile prezentate de dvs., identific două posibilități: fie solicitați primăriei rectificarea rolului fiscal prin reducerea suprafețelor asupra cărora plăți impozit concomitent cu compensarea plăților suplimentare achitate pe ultimii doi ani, fie încercați să obțineți diferențele de teren conform actelor de proprietate.
Posibil ca în urma studierii, de către un avocat, a actelor ce le dețineți, să se identifice și alte posibilități de rezolvare a situației dvs.
va multumesc frumos, stiti cumva compensarea pentru terenurile expropriate se solicita de la primarie sau guvern ? ( luate pt Reabilitarea liniei c.f. Brasov-Simeria ) nici instiintata nu am fost, dar nici compensare nu am primit