avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul meu a avut în 2018 încadrarea în gr 1 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul meu a avut în 2018 încadrarea în gr 1 de invaliditate ...

Buna ziua.Fiul meu a avut în 2018 încadrarea în gr 1 de invaliditate cu însoțitor.In 2024 i s.a modificat în invaliditate Gr 2..Astazi,14 iulie 2025 Dna Dr de la comisie a hotărât menținerea Gr 2. de invaliditate.Va rog mult sa mă ascultați; fiul meu din 2006 are agorafobie severa ,apoi ToC și multe alte probl.psihice și obezitate ,ficat.etc.Acest tânăr nu a părăsit blocul in care locuim din 2008.Este condamnat să trăiască precum un hamster .Are scorul GAFS 20 ,nu poate ieșii singur ,nu poate merge mai departe de scara blocului ,totul face numai cu ajutorul meu și a mamei.Cum sa putem trăii așa!? eu am 55 de ani ,mama 80de ani.Eu nu mai pot pleca la munca pt că ei nu se descurca.Fiul meu NU sta singur in casa "Va rog, pot face contestație ??? trebuie să aștept plicul cu decizia prin posta ? va implor ajutați.ne!
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
Dana 31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:41, 14 Iulie 2025
Decizia medicală de încadrare în grad de invaliditate, se eliberează pe loc în ziua evaluării.
Ce act anume mai așteptați prin poștă`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,azi am fost chemată la comisia supremă a evaluării ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Bună ziua,azi am fost chemată la comisia supremă a evaluării capacității de muncă în urma contestației de depensionare de invaliditate gr 3 ,cum e ... (vezi toată discuția)
Invaliditate gr.3 fox6200 fox6200 Buna ziua.Am 40 de ani,am facut operatie de necroza cap femural care nu a reusit si am ramas si cu pareza si paralizie picior drept.Dar sa va spun exact ... (vezi toată discuția)