avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua m ar interesa sa ma transfer din spital JUD ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua m ar interesa sa ma transfer din spital JUD CLUJ IN ...

buna ziua m ar interesa sa ma transfer din spital JUD CLUJ IN JUD. ABA.Motivul transferului este schimbarea de domiciliul.Sunt asistent medical
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
antonela liana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:05, 15 Iulie 2025
Transfer in interes de serviciu sau la cerere?
La cerere mea ptr. ca m am mutat cu domiciliul
si ar trebui sa fac naveta 110 km un drum
Transferul la cerere se face la solicitarea salariatului, cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, precum și a conducătorului autorității sau instituției publice în care își desfășoară activitatea funcționarul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii Changes Changes Doresc schimbarea locului de munca in aceeași instituție cu scopul de a ocupa un post diferit în urma unui curs de reconversie profesională. Am acordul ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa ma transfer la un alt spital pe o functie ... Codruta C Codruta C Buna ziua! Vreau sa ma transfer la un alt spital pe o functie similara. Spuneti-mi, va rog, daca mai am nevoie de acceptul managerului spitalului unde sunt ... (vezi toată discuția)