avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am un teren agricol extravilan care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am un teren agricol extravilan care este cultivat de ...

Buna ziua
Am un teren agricol extravilan care este cultivat de catre un arendas ,am fost la cadastru pt CF si spre surpriza mea nu mai am aceeasi suprafata deoarece a aparut un drum sau alt teren f ingust care are si acesta CF si care strabate terenul meu si astfel eu am cu 900m mai putin.ce pot face in cazul acesta si daca este legal sa se intample asa ceva..Multumiri anticipate!

Alte discuții în legătură

Cumparare teren agricol -vinzator verisoara primara Oprescu V Oprescu V Buna ziua!Va rog sa mi spuneti daca am prioritate(pot cumpara )la cumpararea unei teren agricol al verisoarei mele(fiica surorii tatalui meu)cf legislatiei in ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren daca arendasul incearca sa imi puna piedici? zensunnit zensunnit In primul rand, buna ziua. Detin un teren de 5 Ha si este dat in arenda . In ultima vreme m-am tot gandit sa il vand, iar inainte de a semna ultima data ... (vezi toată discuția)
Poate disparea un titlu de prop. din evidentele primariei? Ciurevici Mihai Ciurevici Mihai Buna ziua! Am o mare problema si am nevoie de ajutor de specialitate. Discutam de un titlu de prop. pe numele tatalui meu ,decedat,care avea in propr. o ... (vezi toată discuția)