Buna ziua, in urma cu trei ani ne-am mutat cu familia intr-o zona rurala, din apropierea orasului. De cand ne-am mutat au fost mereu probleme cu distributia curentului electric, in sensul ca de mai multe ori pe zi se intrerupe curentul pentru o scurta perioada de timp, uneori cate o secunda, alteori minute. Am incercat sa folosim inclusiv un stabilizator de tensiune, insa si asa curentul tot "cade". Mentionez ca tot sistemul electric din casa si de pe proprietate, au fost inlocuite, in momentul renovarii. Am facut sesizari, peste sesizari catre Electrica distributie, iar zilele trecute am primit in sfarsit un raspuns care spune ca aceste caderi de curent sunt normale si ca intreruperile accidentale nu au cum sa fie responsabilitatea lor, nici macar daca in casa se strica electrocasnicele, ci in schimb proprietarul este obligat sa isi ia masuri suplimentare, care sa previna defectarea acestora. Mie mi se pare halucinant, ca in fiecare zi sa am "pana" de curent, cel putin odata sau de doua ori, uneori si de patru ori pe zi se intrerupe curentul, mai ales ca lucrez online iar orice intrerupere de curent, imi afecteaza calitatea muncii si timpii inregistrati ca munca efectiva. Va rog sa imi spuneti, unde pot depune o sesizare, care sa fie bagata in seama? La OPC am vreo sansa? Ce dovezi pot oferi, in acest sens? Ajung oare sesizarile facute? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
adriandimitriu , utilizator
14:43, 15 Iulie 2025