avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Competențe Barou As dori sa știu dacă baroul are ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Competențe Barou As dori sa știu dacă baroul are competența ...

Competențe Barou
As dori sa știu dacă baroul are competența solutiona o plângere împotriva unui avocat care nu a respectat contractul și a refuzat să restituie onorariul încasat nejustificat.
De asemenea as dori sa știu dacă taxa de secretariat se recuperează și în ce condiții
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andra-Denisa Ferascu Olaru , Avocat 23:16, 14 Iulie 2025
Da, se poate face o plangere in acest sens. Depinde si ce clauze contractuale sunt stipulate in contract. :) Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri pot lua împotriva unui avocat căruia i-am achitat ... jacquelline jacquelline Ce măsuri pot lua împotriva unui avocat căruia i-am achitat întreg onorariul stabilit în contract și care a reziliat unilateral contractul după primul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu unde pot sa ma adresez dodorel62 dodorel62 Am facut o plangere unui avocat la decanul baroului dar desi a trecut 1 luna si nu am primit nici un raspuns de la acesta ,as dori sa stiu caror foruri ... (vezi toată discuția)