avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vă mulțumim mult d-nul Cornel Vasile o ultimă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vă mulțumim mult d-nul Cornel Vasile o ultimă întrebare dacă ...

Vă mulțumim mult d-nul Cornel Vasile o ultimă întrebare dacă îmi va trimite decizia de desfacere a contractului de muncă după ce o primesc am 45 zile pentru contestarea ei ? Mulțumesc o seară minunată.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 15 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, de la data primirii va curge termenul de 45 de zile pentru a o contesta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva Mariana Petriuc Mariana Petriuc fratele meu a primit o decizie prin care I se comunica decizia societati de a-l concedia. Decizia prcizeaza motivele care stau la baza luarii deciziei, peroada ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie sanctionare snegrisoiu snegrisoiu buna ziua! am primit o decizie de sanctioare. in decizie se mentioneaza faptul ca aceasta poate fi contestata la tribunalul de la domiciliu in termen de 45 ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca paul_1987 paul_1987 Buna seara Am primit de la munca decizia de incetare a contractului de munca, motivul fiind restructurarea activitatii , dupa expirarea preavizului, iar pe ... (vezi toată discuția)