avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Orele de iniște! Bună seara! Ce pot face în cazul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Orele de iniște! Bună seara! Ce pot face în cazul în care vecinul folosește ...

Bună seara! Ce pot face în cazul în care vecinul folosește masina de spălat după ora 22? Menționez, stau la casă, iar geamul lui se află vis- a vi de geamul meu, este imposibil să stai cu geamul deschis!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:01, 14 Iulie 2025
Buna ziua

Puteti face reclamatie la politia locala.

Totusi, inainte de asta, nu puteti sa vorbiti cu vecinul dvs? Daca masina de spalat face un zgomot atat de mare si la acea ora sa inchida geamul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in cazul acestor reclamatii absurde? ana3333 ana3333 Buna ziua, as avea nevoie de opinii si sfaturi. Problema cu care ma confrunt dureaza de mai multi ani.Desi sunt o persoana foarte linistita , lucrez aproape ... (vezi toată discuția)
Gălăgie pe trotuar. am o rugăminte: pe trotuarul din fața proprietății mele (pe ... Dana Rus Dana Rus Am o rugăminte: pe trotuarul din fața proprietății mele (pe o stradă puțin circulată de mașini) se adună un grup mare de persoane (care locuiesc în ... (vezi toată discuția)