avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am avut un contract de închiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am avut un contract de închiriere

Bună ziua.Am avut un contract de închiriere din 04.02.2015 pentru un apartament cu valabilitate perioada 15.02.2015 până 14.02.2018.
M-am trezit cu o decizie de impunere din oficiu a veniturilor persoanelor fizice pe anul 2020 in care se specifica că am de achitat impozit pe anul 2020,e specificat un alt număr de contract de închiriere din data de 07.02.2018 cu o perioada de incepere a activității 15.02.2018 și data încetarii activității 14.02.2021.
Întrebarea mea e următoarea:dacă contractul de inchiriere a fost pe perioada 2015-2018,de ce am de achitat pentru 2020(am achitat și pe 2019 crezând că mai e vreo restanță).
E posibil sa fie vreo eroare ținând faptul că și numărul de contract și data contractului e alta decât cea specificata pe contractul inițial?
Ce pot face?De unde incep?
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contact determinat Piftea Piftea Sunt angajata de 10 luni in locul unei persoane în prenatal, in contract este specificat (la perioada determinata)că înlocuiesc această persoană fără ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Cass aferent venituri din chirii pf bogdanzet bogdanzet Buna ziua, Am un contract de inchiriere incepand cu 01 iulie 2019. Suma incasata pe cele 6 luni depasaste plafonul de 12 salarii minime. Stiu ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)