avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez ca Recepționer la o firma de paza. As vrea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez ca Recepționer la o firma de paza. As vrea ...

Buna ziua.Lucrez ca Recepționer la o firma de paza .As vrea sa știu daca în urma unui control de la poliție, pot primi amenda daca nu port cămașă inscriptionata cu numele firmei de paza? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 15 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In timpul serviciului, personalul de pază este obligat să poarte uniforma și însemnele distinctive numai în timpul serviciului, cu excepția locurilor de muncă unde se impune o altă ținută.

Constituie contravenție încălcarea de către personalul de pază a obligației de mai sus, sanctionata cu amendă de la 100 lei la 300 lei.

Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor prevăzute în lege se fac de către polițiști, jandarmi, precum și de către primari sau împuterniciți ai acestora, conform competențelor ce le revin, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Port imbcracaminte politia infractor_in_devenire infractor_in_devenire buna ziua vreau sa imi comand de pe internet un tricou pe care este imprimat ``POLITIA `ce risc daca il port.exista vreo lege care sa ma pedepseasca?e ... (vezi toată discuția)
Portul elementelor de tinuta militara gambitwp gambitwp imi cer scuze in primul rand daka am postat unde nu trebuie dar am si eu niste nelamuriri in legatura ku purtarea anumitor elemente de tinuta militara atat a ... (vezi toată discuția)