avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am primit 2 scrisori de la ANAF cu titlul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am primit 2 scrisori de la ANAF cu titlul „Adresa de infiintare a popririi asupra ...

Buna ziua. Am primit 2 scrisori de la ANAF cu titlul de "Adresa de infiintarr a popririi asupra sumelor datorate debitorului de catre terti". Constructorul nostru are datorii si as dori sa va intreb daca mi se vor retine mie din contul meu sumele datorate sau nu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:47, 15 Iulie 2025
aveti obligatia ca ce dataorati constructorului, sa dati catre anaf

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Executare salariat gh3gh1 gh3gh1 s-a primit la unuitate o adresa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat. Ce inseamna ca tertul poprit trebuie sa indisponibilizeze si sa consemneze ... (vezi toată discuția)
Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)