avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Soțul meu are o sentință de muncă în folosul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Soțul meu are o sentință de muncă în folosul comunității ...

Bună ziua soțul meu are o sentința de ani lucra în folosul comunității 60 de zile, întrebarea mea este de unde poate lua o adeverință medicala din care sa rezultate ca nu poate lucra în anumite condiții. De la probațiune i sa spus sa aducă de la medicina muncii însă nu am găsit nici un medic care sa dea această adeverință. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 15 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu poate elibera o adeverinta pe vorbe .. sa vb cu medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine stabileste orarul de munca in cazul unei sarcini? alysha22 alysha22 Buna ziua. Sunt insarcinata in 11 saptamani, am avut iminenta de avort, am stat 15 zile in concediu medical. Acum am revenit la servici si am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua... mi a fost emisa o scrisoare medicala de risc de ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua... Mi a fost emisa o scrisoare medicala de risc de la medicul ginecolog pentru raportul de medicina muncii. Cei de la medicina muncii mi au spus ca ... (vezi toată discuția)
ce pot face - sarcina cu probleme, patron neintelegator belony belony Buna ziua! as avea si eu o intrebare va rog! sunt angajata la un salon de 1 an si 2 luni aproape… sunt insarcinata in 25 de saptamani avand o sarcina cu ... (vezi toată discuția)