avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În ianuarie am divortat, in urma divorțului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În ianuarie am divortat, in urma divorțului domiciliul minorei este la mama ...

Bună ziua ,in ianuarie am.divortat,in urma divorțului domiciliul minorei este la mama ,eu am.parasit orașul si vreau sa înscriu minora la scoala in noul oraș, tatăl este împotriva si nu cred ca îmi va da acordul...ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:36, 15 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suplinirea prin instanta a acordului tatalui, proband ca este in interesul minorei stabilirea locuintei in alt oras si inscrierea acolo la cursuri scolare care sunt de altfel obligatorii, cu ajustarea programului de vizita pt tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea domiciliului si scolii unui minor daca tatal nu este de acord dynca dynca Buna seara! Sotia mea are un baietel din casatoria anterioara care prin hotarare judecatoreasca locueste cu noi fiind stabilit un program de vizitare de ... (vezi toată discuția)
Custodie copil in cazul parintilor necasatoriti Beeank Beeank Situatia mea este urmatoarea: am o fata de 5 ani si 5 luni. Eu si tatal nu am fost nicodata casatoriti. Tatal este trecut pe certificatul de nastere. Am trait ... (vezi toată discuția)
Neintelegere asupra educatiei copilului nicoletagh nicoletagh Buna ziua, In urma casatoriei cu fostul sot a rezultat un copil minor, care anul acesta trebuie sa inceapa scoala. Exercit impreuna cu tatal minorei ... (vezi toată discuția)