avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Punct de vedere cu privire la aplicabilitatea OUG ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Punct de vedere cu privire la aplicabilitatea OUG 34/2023?

Va rog sa imi dati un punct de vedere cu privire la aplicabilitatea OUG 34/2023, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul unei facturi emise de Dedeman pentru achizitia unor draperii destinate Microhotelului Stadion ( centru de refacere)
Doresc sa clarific daca aceasta achizitie se incadreaza in exceptiile prevazute de art. III din OUG 34/2023, astfel cum acestea sunt extinse prin Art XIII din ordonanta, si daca este justificata din perspectiva reglementarilor privind restrictiile bugetare aplicabile in anul 2025.
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi dati un punct de vedere cu privire la aplicabilitatea ... Andreea85Ramona Andreea85Ramona Va rog sa imi dati un punct de vedere cu privire la aplicabilitatea OUG 34/2023, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul unei facturi emise de ... (vezi toată discuția)
Achiziționare autoturisme de către instituțiile publice Legal Advisor Legal Advisor Bună ziua, Se pot achiziționa autoturisme de către instituțiile publice în anul 2024? (vezi toată discuția)
Alegerea procedurii de achizitii publice alada alada Se poate opta pentru alegerea procedurii cerere de oferta desi dupa valoarea estimata se incadreaza la achizitie directa? (vezi toată discuția)