AV. GABRIELA GERBER a scris:
Se apreciaza atat raportat la venitul parintelui cat si la nevoile copilului, procentul prevazut in lege fiind cel maxim, Insa una e 1/4 dim venitul minim pe economie si alta este 1/4 din venitul unui milionar.
Pe de alta parte, copilul are dreptul la cele mai bune conditii de crestere, de invatatura pe care parintii i le pot oferi, deci cumva trebuie avut in vedere ca niste conditii poate asigura un parinte cu venit minim si alte conditii unul care realizeaza venituri de milioane.
Cumva trebuie acordat copilului dreptul de a urma scoli bune, sporturi mai costisitoare de ex
Multumesc pentru raspuns! Inteleg ca s-ar putea admite o suma fixa, nu un procent. Daca as cere plata in natura mi se va admite cererea sau sunt si situatii in care se refuza plata in natura?
Pun asa problema pentru ca platesc deja o suma foarte mare (din propria initiativa) de ani de zile pentru copil, are toate nevoile asigurate si nu numai si cu toate astea nu exista o relatie normala intre mine si copil si stiu sigur ca banii pe care ii dau nu ajung la copil. Astfel, ma gandesc ca plata in natura mi-ar asigura garantia ca banii pe care ii dau deja sunt folositi in interesul copilului.