avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Defectiuni electrocasnice datorita fluctuațiilor de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Defectiuni electrocasnice datorita fluctuațiilor de tensiune (în decurs de 10 minute ...

Datorita fluctuațiilor de tensiune (în decurs de 10 minute au fost 3 intreruperi scurte de curent electric), frigiderul meu nu mai răcește (am observat după câteva ore de la întreruperile respective). Se poate solicita verificarea și dacă e cazul, despăgubirea pentru paguba produsă? Care e procedura? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 23:49, 15 Iulie 2025
Ați fi beneficiat de despăgubire daca aveați o asigurare facultativă a locuinței in care sa fie incluse si evenimente de acest gen , altfel nu prea aveți șanse . Trebuie sa chemați in instanță furnizorul de energie , sa plătiți onorariu avocat , taxa de timbru , etc si cine știe câți ani durează si daca aveți șanse de câștig . Mai exista opțiunea sa va instalați un stabilizator de tensiune pentru astfel de situații pentru a va proteja pe viitor , găsiți online informațiile necesare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, locuiesc in jud. ilfov, la casa, din 2017. de cand ... alia2 alia2 Buna seara, locuiesc in jud. Ilfov, la casa, din 2017. De cand ne-am mutat am avut probleme constant cu furnizarea energiei electrice de catre Enel insemnand ... (vezi toată discuția)
Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Despagubire prejudiciu cauzat de refularea scurgerii comune Alex_xnd Alex_xnd Buna seara, In urma cu cateva zile am avut neplacuta surpriza de a ma trezi cu apa in trei sferturi din apartament. Locuind la parter de cand ma stiu, eram ... (vezi toată discuția)