Buna seara! Sunt Florin și de vreo 10 zile mă confrunt cu o situație cumplită. Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ,fiind adusa din Franta.Detin talonul barat ,,certificatul de cesiune între proprietarul mașinii din Franta și cei de la parcul din Timișoara ,talonul barat, 2 chei ,factura dovada platii către cei de la Timisoara. M-am prezentat la politie pt.a scoate nr. rosii și să fac infarct ,mașina era declarată furata ! Nu știu ce să fac in aceasta situație ,Sa aștept răspunsul verificărilor de către polițiști ? Sa-i dau in judecata pe cei ce mi-au vândut mașina? Va rog ,ce mă sfătuiți să fac? Trăiesc clipe de coșmar.Va mulțumesc anticipat!
Luck3112
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vă salut! După investigațiile politiei ,mașină a fost cumpărată din Franța cu cecuri false. Poliția investigații criminale mi-a dat ordonanța prin care dispune înmatricularea definitiva pe numele meu cu mentiune în talon fara a o vinde până la rezolvare caz. Oare îmi vor face înmatricularea?
Menționez ,am făcut RAR cu acea ordonanța de înmatriculare și am depus actele pt .numerele negre la biroul inmatriculari ,acum aștept...se va realiza înmatricularea?
Daca as decide eu, as dispune inmatricularea, numai ca nu decid eu, si de fapt nimeni de pe acest forum. Util ar fi sa invatati ceva din aceasta patanie. Din acest motiv, pentru a nu avea probleme de acest gen si sa ma stresez, eu am cumparat doar masini inmatriculate in RO, unde se poate vedea pe rarom.ro evolutia odometrului de exemplu. Din pacate in cazul dumneavoastra sunteti nevoit sa asteptati. Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2025 ibn, utilizator
Acte false (masina)
bdan87
Buna, in ian. 2014 am cumparat o masina din franta de la un tip din timisoara, contract de vanzare cumparare direct intre mine si francez (tipul care mia ... (vezi toată discuția)