Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Situație cumplită - Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ...

Buna seara! Sunt Florin și de vreo 10 zile mă confrunt cu o situație cumplită. Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ,fiind adusa din Franta.Detin talonul barat ,,certificatul de cesiune între proprietarul mașinii din Franta și cei de la parcul din Timișoara ,talonul barat, 2 chei ,factura dovada platii către cei de la Timisoara. M-am prezentat la politie pt.a scoate nr. rosii și să fac infarct ,mașina era declarată furata ! Nu știu ce să fac in aceasta situație ,Sa aștept răspunsul verificărilor de către polițiști ? Sa-i dau in judecata pe cei ce mi-au vândut mașina? Va rog ,ce mă sfătuiți să fac? Trăiesc clipe de coșmar.Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Luck3112 , utilizator 17:38, 1 Decembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă salut! După investigațiile politiei ,mașină a fost cumpărată din Franța cu cecuri false. Poliția investigații criminale mi-a dat ordonanța prin care dispune înmatricularea definitiva pe numele meu cu mentiune în talon fara a o vinde până la rezolvare caz. Oare îmi vor face înmatricularea?
Menționez ,am făcut RAR cu acea ordonanța de înmatriculare și am depus actele pt .numerele negre la biroul inmatriculari ,acum aștept...se va realiza înmatricularea?
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2025
Luck3112, utilizator
Dumneavoastră ce credeți???
Daca as decide eu, as dispune inmatricularea, numai ca nu decid eu, si de fapt nimeni de pe acest forum. Util ar fi sa invatati ceva din aceasta patanie. Din acest motiv, pentru a nu avea probleme de acest gen si sa ma stresez, eu am cumparat doar masini inmatriculate in RO, unde se poate vedea pe rarom.ro evolutia odometrului de exemplu. Din pacate in cazul dumneavoastra sunteti nevoit sa asteptati. Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2025
ibn, utilizator
Vă dați seama. , că o dată ars nu se va mai întâmpla!

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina printr-un intermediar, am nevoie de un sfat bdan87 bdan87 Va salut, in urma cu o saptamana am cumparat o masina SH cu numere franceze printr-un intermediar.Acesta avea la mana un Contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Acte false (masina) bdan87 bdan87 Buna, in ian. 2014 am cumparat o masina din franta de la un tip din timisoara, contract de vanzare cumparare direct intre mine si francez (tipul care mia ... (vezi toată discuția)