Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Situație cumplită - Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ...

Buna seara! Sunt Florin și de vreo 10 zile mă confrunt cu o situație cumplită. Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ,fiind adusa din Franta.Detin talonul barat ,,certificatul de cesiune între proprietarul mașinii din Franta și cei de la parcul din Timișoara ,talonul barat, 2 chei ,factura dovada platii către cei de la Timisoara. M-am prezentat la politie pt.a scoate nr. rosii și să fac infarct ,mașina era declarată furata ! Nu știu ce să fac in aceasta situație ,Sa aștept răspunsul verificărilor de către polițiști ? Sa-i dau in judecata pe cei ce mi-au vândut mașina? Va rog ,ce mă sfătuiți să fac? Trăiesc clipe de coșmar.Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Luck3112 , utilizator 17:38, 1 Decembrie 2025
Dvs nu răspundeți ptr fraudele făcute de alții. În baza ordonanței cred că se va inmatricula. .problema pe latura penală se va duce împotriva căruia , a folosit cecuri false.
Așa mi-a zis și poliția investigații criminale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina printr-un intermediar, am nevoie de un sfat bdan87 bdan87 Va salut, in urma cu o saptamana am cumparat o masina SH cu numere franceze printr-un intermediar.Acesta avea la mana un Contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Acte false (masina) bdan87 bdan87 Buna, in ian. 2014 am cumparat o masina din franta de la un tip din timisoara, contract de vanzare cumparare direct intre mine si francez (tipul care mia ... (vezi toată discuția)