avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Situație cumplită - Am cumpărat o mașină dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Situație cumplită - Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ...

Buna seara! Sunt Florin și de vreo 10 zile mă confrunt cu o situație cumplită. Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ,fiind adusa din Franta.Detin talonul barat ,,certificatul de cesiune între proprietarul mașinii din Franta și cei de la parcul din Timișoara ,talonul barat, 2 chei ,factura dovada platii către cei de la Timisoara. M-am prezentat la politie pt.a scoate nr. rosii și să fac infarct ,mașina era declarată furata ! Nu știu ce să fac in aceasta situație ,Sa aștept răspunsul verificărilor de către polițiști ? Sa-i dau in judecata pe cei ce mi-au vândut mașina? Va rog ,ce mă sfătuiți să fac? Trăiesc clipe de coșmar.Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 08:16, 18 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E posibil sa fi fost și el tepuit dacă nu e profesionist.
Treaba e complicată.
Și mai greu de recuperat banii fără o strategie de acțiune.
Ce suma este?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
11000 €
Pai eu nu am auzit ca in cartea de identitate sa se scrie daca e furata. Apoi fiind furnizor persoana juridica nu puteti denunta unilateral vanzarea si ........sa va dea banii inapoi? Ca apoi sa se spele pe cap cu francezul lor. Poate nu ar strica o reclamatie la ANPC si eventual un denunt pentru inselaciune. Acesta este motivul pentru care eu nu am cumparat masini din strainatate ci cu provenienta RO care pot fi verificate pe rarom,ro. Succes!
Mult si bine nu va bazati pe asta si nu cred ca se rezolva nimic
Vorbesc la telefon cu cel care mi-a vândut mașina zilnic,Zice că el răspunde și în cazul în care nu se rezolva ,îmi restituie toți banii înapoi.Mai spune că a trimis pe cineva în Franța sa vadă ce sa întâmplat .Vom vedea pe parcurs ce va fi .

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina printr-un intermediar, am nevoie de un sfat bdan87 bdan87 Va salut, in urma cu o saptamana am cumparat o masina SH cu numere franceze printr-un intermediar.Acesta avea la mana un Contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Problema grava inmatriculare, problema factura schneider_nicu schneider_nicu Salut! Am o problema f grava cu inmatricularea unui Megane din 2006 si scriu aici poate stie cineva vreo solutie. In septembrie 2009, cand am avut banii pt ... (vezi toată discuția)