Buna seara! Sunt Florin și de vreo 10 zile mă confrunt cu o situație cumplită. Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ,fiind adusa din Franta.Detin talonul barat ,,certificatul de cesiune între proprietarul mașinii din Franta și cei de la parcul din Timișoara ,talonul barat, 2 chei ,factura dovada platii către cei de la Timisoara. M-am prezentat la politie pt.a scoate nr. rosii și să fac infarct ,mașina era declarată furata ! Nu știu ce să fac in aceasta situație ,Sa aștept răspunsul verificărilor de către polițiști ? Sa-i dau in judecata pe cei ce mi-au vândut mașina? Va rog ,ce mă sfătuiți să fac? Trăiesc clipe de coșmar.Va mulțumesc anticipat!
E posibil sa fi fost și el tepuit dacă nu e profesionist.
Treaba e complicată.
Și mai greu de recuperat banii fără o strategie de acțiune.
Ce suma este?
Pai eu nu am auzit ca in cartea de identitate sa se scrie daca e furata. Apoi fiind furnizor persoana juridica nu puteti denunta unilateral vanzarea si ........sa va dea banii inapoi? Ca apoi sa se spele pe cap cu francezul lor. Poate nu ar strica o reclamatie la ANPC si eventual un denunt pentru inselaciune. Acesta este motivul pentru care eu nu am cumparat masini din strainatate ci cu provenienta RO care pot fi verificate pe rarom,ro. Succes!
Vorbesc la telefon cu cel care mi-a vândut mașina zilnic,Zice că el răspunde și în cazul în care nu se rezolva ,îmi restituie toți banii înapoi.Mai spune că a trimis pe cineva în Franța sa vadă ce sa întâmplat .Vom vedea pe parcurs ce va fi .