avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subvenția pentru energie pentru persoană care nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subvenția pentru energie pentru persoană care nu locuiește la adresa de domiciliu

Bună ziua, am 74 ani. Eu nu mai locuiesc la adresa mea deoarece nu mai pot sa ma îngrijesc. Nepoata care m-a luat în grija nu mi-a făcut mutație. Pot beneficia de cei 50 de lei pentru energie? Specific, sunt dependenta de un aparat de oxigen, mulțumesc. Sper sa primesc un răspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2025
VladP, administrator

Alte discuții în legătură

Reducere program de munca pentru ingrijire persoana varstnica daia ileana daia ileana Bună ziua, sper ca plasez intrebarea acolo unde trebuie si am sa încerc să fiu cât mai explicită: -mama mea și fratele meu sunt persoane cu handicap ... (vezi toată discuția)
Proces impotriva statului, probleme majore cu citatia, ce e de facut? bob737 bob737 De vreo 3 ani ma judec cu statul si daca inainte de acest episod credeam ca justitia e cat de cat justitie sau, ma rog, ceva care sa semene a justitie macar de ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.De 12 ani mama are grija de nepoata ei adica a luat-o in plasament.Noi ne-am mutat in Germania si vrem sa o aducem si pe mama aici.Se poate ca mama sa fie ... (vezi toată discuția)