avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitatea de pictura pe față, portrete, caricaturi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitatea de pictura pe față, portrete, caricaturi?

Ce procedura trebuie urmată pentru a putea desfășura în spațiul public, piațete-parcuri o activitate de pictura pe față, portrete, caricaturi?
De menționat că nu avem nevoie de taraba, de curent electric, nu vindem ceva produs fizic. Exista srl în domeniu de creație artistică. Care sunt pașii procedura și unde ar trebui să mă adresez.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Airam45 , utilizator 23:24, 16 Iulie 2025
Va puteti adresa la primarie pentru emitere de autorizatie.
De la primărie nu știe nimeni nimic și că nu pot elibera nicio autorizare acord pentru aceasta activitate și codul caen aferent activității ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare atelier artist ivat ivat Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pt. alte activitati recreeative. danbaban danbaban Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pfa cristiicta cristiicta Am 16 ani si vreau sa-mi iau o autorizatie PFA de la primarie (se poate de la varsta de 16 ani) Pentru urmatoarele activitati: Am sa vand tablouri facute ... (vezi toată discuția)