avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie pt. alte activitati recreeative.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie pt. alte activitati recreeative.

Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, tobogan, balaur) pe care vreau sa le exploatez in diverse zone. Pentru acestea am nevoie de autorizatie de functionare? Sau ce fel de autorizatie imi este necesara ? ISCIR (nu sunt electrice)? Cine o emite si in ce baza?
Pot lua o astfel de autorizatie pentru persoana fizica si in ce conditii ?
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2007
danbaban, utilizator
Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 19:26, 23 August 2007
Ai nevoie in primul rand de autorizatia de la Primarie. De obicei cei de la autorizari din cadrul primariei iti spun si de ce alte autorizatii ai nevoie.
Autorizari necesare pentru alte activitati recreative:

Autorizatii dpdv al autorizatiei sanitare

a) Lista activitatilor supuse autorizarii sanitare pe baza declaratiei pe propria raspundere

9272 - Alte activitati recreative - numai pt. bazinele artificiale amenajate (piscine, bazine de inot si altele asemenea).

b) Lista activitatilor supuse autorizarii sanitare prin parcurgerea procedurii de evaluare

9272 - Alte activitati recreative: stranduri amenajate in zone naturale - numai pt. activitatile din zonele naturale amenajate pentru imbaiere.

In primul rand trebuie sa mergi la ORC si sa ceri autorizarea acelei activitati...9272
In urma acestei cereri ti se va elibera un certificator constatator...unde va scrie daca ai nevoie sau nu de autorixzatii speciale de la : ITM .... sanatate...sanepid....mediu...
Iata ce presupune Codul caen 9272 - Alte activităţi recreative - detaliat
Această clasă include: servicii referitoare la: utilizarea parcurilor de distracţie şi a plajelor (închirierea de cabine de baie, vestiare etc.); târguri şi expoziţii cu caracter recreativ etc.; activităţi de recrutare a persoanelor pentru film, televiziune, teatru etc.; exploatarea jocurilor video, pe bază de monede.
Această clasă exclude:
- activ.exercitate de către ag. artistice pentru obţinerea unor angajamente în teatru sau alte spectacole, vezi. 74.87;
- alte activităţi recreative, inclusiv spectacole de circ sau activităţi ale şcolilor de dans, vezi 92.34

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen trambulina pentru copii Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare. Am o societate pe cale de a se infiinta care, printre alte activitati, va avea si trambulina dintr-aceea pentru ... (vezi toată discuția)
9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)
Ajutor! yagunz yagunz Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)