avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Daca am plecat din invatamant prin demisie in ce ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Daca am plecat din invatamant prin demisie in ce conditii ma ...

Daca am plecat din invatamant prin demisie in ce conditii ma pot intoarce. La plecare am avut gradul didactic 2 si titularizare. Demisia a fost fara probleme data in timpul vacantei de vara mult inainte de inceperea anului scolar. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cumul(plata cu ora) Angela Radu Angela Radu Buna ziua, sunt profesor de invatamant prescolar, gradul II, si doresc sa stiu daca pot obtine cumul(plata cu ora), avand in vedere ca postul respectiv, a fost ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Demisie din invatamant andreea3006 andreea3006 Sunt profesor titular de limba si literatura romana, am luat examenul de definitivat de anul acesta si doresc sa demisionez din motive personale. Inca nu mi-am ... (vezi toată discuția)