avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După moartea unuia din părinți, daca averea a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După moartea unuia din părinți, daca averea a fost donată ...

Buna ziua! După moartea unuia din părinți daca averea a fost donata unuia dintre copii, celălalt ne având nici o pretenție se mai face succesiunea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:50, 16 Iulie 2025
Dacă nu mai sunt și alte bunuri și părinții au donat tot ce aveau din timpul vieții, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am nevoie de o consultatie in ceea ce priveste casatoria ... nicol1973 nicol1973 Buna ziua, Am nevoie de o consultatie in ceea ce priveste casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia cu separare de bunuri. El ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. se poate realiza partaj succesoral pentru copii cât ... mire09 mire09 Buna ziua. Se poate realiza partaj succesoral pentru copiii cât sunt în viață eu și soția mea? (vezi toată discuția)
Succesiune flori54 flori54 Buna ziua! Sunt o mama , sotul decedat si am 2 copii. As vrea sa las toata averea mea copilului cu care locuiesc insa celalalt copil al meu nu vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)