avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achiziționat in 2013 apartamentul la care s a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achiziționat in 2013 apartamentul la care s a ...

Bună ziua, am achiziționat in 2013 apartamentul la care s a adăugat un teren intravilan de 7mp destinat parcării mașinii (in acte nu se specifica nimic de parcare dar lotul este intabulat) aflat in fata blocului. Primăria reface bordurile in zona si adaugă locuri de parcare pe marginea drumului iar firma de construcții ne a prezentat un proiect in care in fata terenului nostru s ar afla bordura plus un loc de parcare de la primărie. Întrebarea mea este daca este legal ce vrea sa facă primăria, ținând cont ca prin aceasta mi ar bloca complet accesul la terenul propriu. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acces parcare privata architect architect Buna ziua, Stam intr-un bloc nou in fata caruia sunt cateva locuri de parcare construite de dezvoltator. Initial toti eram deacord sa cumparam locurile la ... (vezi toată discuția)
Un drum de exploatare public (in intravilan) e legal sa fie ne-reglementat de cl prin pug sau rlu? Ciprian68 Ciprian68 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o parcela cu acces la un drum de exploatare care intersecteaza (se termina, mai exact) intr-un DJ. Drumul nu este la ... (vezi toată discuția)
Abuz - teren in indiviziune babysee babysee Buna ziua, situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: a existat un lot in suprafata de aprox. 3000 mp; in 1998 am cumparat din acest lot suprafata de ... (vezi toată discuția)