avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit o scrisoare cu privire la o executare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit o scrisoare cu privire la o executare silită ...

Bună ziua,
Am primit o scrisoare cu privire la o executare silită pt o datorie mai veche la un card de credit.
Întrebarea ar fi daca platesc suma care este specificata in scrisoare se incheie totul cu banca respectivă?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:08, 17 Iulie 2025
Buna ziua, depinde cat de veche este datoria, poate e prescrisa si nu e nevoie sa achitati, consultati-va cu un avocat inainte in baza documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie, executare silita cataed cataed Buna ziua. In anul 2010 am incheiat cu o banca un contrat pentru o descoperire de card. In aprilie 2012 am retras o suma de bani de pe card si deoarece, o luna ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantei de catre firme de recuperare rogosz_radu rogosz_radu am avut un card de credit de la una din multele societati de creditare care activau in Romania acum cativa ani buni am folosit acest card pentru a cumpara trei ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumuturi in caz de deces RODICAPIS RODICAPIS MAMA MAEA A DECEDAT ACUM 4 ANI. A VUT UN CARD DE IMPRUMUT LA O BANCA . NU A AVUT ASIGURARE LA IMPRUMUT . BANCA ACUM MA SOMEAZA PE MINE SA PLATESC IMPRUMUTUL. ... (vezi toată discuția)