avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prenume gresit pe contract vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prenume gresit pe contract vanzare cumparare auto

Bună seara!
Vă rog să mă ajutați cu o întrebare. Am semnat un contract de vânzare-cumpărare pentru o mașină și l-am lăsat la primăria din județul de unde este mașina pentru a fi ștampilat. Astăzi am primit prin poștă contractele ștampilate și am observat abia acum că persoana de la care am cumpărat mașina, atunci când a completat contractele la calculator, a scris greșit prenumele meu. Acesta are două forme foarte cunoscute în care se poate termina, una în „A” și cealaltă în „ICA”, iar el a folosit-o pe cea greșită.
Până ajung să depun actele la primăria din județul de care aparțin, pot doar să tai prenumele greșit și să-l scriu pe cel corect, având în vedere că restul datelor sunt corecte? Sau ce îmi recomandați să fac?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2025
Mihris, utilizator

Alte discuții în legătură

Numele mașinii greșit în contract Kondax Kondax Pe contractul de vanzare-cumparare s-a gresit modelul masinii, in loc de BORA s-a scris GOLF, in rest seria de sasiu, serie motor etc. sunt corecte. E vreo ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare mașina n maria.bodea maria.bodea Buna ziua, Am cumpărat recent o mașina cu primul set de nr roșii printr-un intermediar ( samsar) . Vânzătorul este din alt județ; i -am înmânat fisa ... (vezi toată discuția)
Furt de proprietate fiordeanoana fiordeanoana buna ziua. as vrea sa stiu cum sa procedez in cazul in care m.am trezit cu pamantul vandut fara ca eu sa stiu iar titlul de proprietate este la mine fara nici ... (vezi toată discuția)