avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numele mașinii greșit în contract
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numele mașinii greșit în contract

Pe contractul de vanzare-cumparare s-a gresit modelul masinii, in loc de BORA s-a scris GOLF, in rest seria de sasiu, serie motor etc. sunt corecte. E vreo problemă la primarie sau la inmatriculare? De unde am cumparat masina s-au stampilat la primarie. Cum as putea rezolva cat mai usor posibil?
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
Kondax, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kondax , utilizator 09:23, 28 Septembrie 2019
Faceti alt ctr. de V-C.

Daniel Vidoe a scris:

Faceti alt ctr. de V-C.

Nu se poate modifica?
Nu.

Modificarile/stersaturile/adaugarile pe contract pot afecta contractul.

Cel mai bine este sa refaceti contractul de vanzare-cumparare.

Daniel Vidoe a scris:

Nu.

Modificarile/stersaturile/adaugarile pe contract pot afecta contractul.

Cel mai bine este sa refaceti contractul de vanzare-cumparare.

Am fost la primărie, mi l-a semnat și ștampilat și a zis că nu e nevoie să fac altul, să mă duc așa la înmatriculări și să zic că e o greșeală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal dintr-o "greseala" botezanu botezanu Buna ziua! O sa fiu cat mai succint posibil. Am gasit o masina, mi-a placut, am mers, am vazut-o, am dus-o in reprezentanta, totul a fost ok. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)