avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt mamica, am o fetita de 2 ani si 8 luni și aș ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt mamica, am o fetita de 2 ani si 8 luni și aș vrea să divorțez ...

Buna ziua sunt mamica si am o fetita de 2 ani si 8 luni si as vrea sa divort de sot ca nu ne mai intelegem si există o mica problema eu am fost internata la pshiatrie din cauza lui si lui maicasa su stresul lor si as vrea sa stiu daca o sa pot sa iau fata cu mine daca divortez ca nas vrea sa cresca laga femeia care ma batut si pe mine si pe el si tot la ea sa întors plus ca a asistat si fetita daeai întreb as putea so iau su mine dupa divort am nevoie de un raspuns ma puteti ajuta ???
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:27, 17 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In functie de diagnosticul tau, de tratamentul urmat, de starea ta emotionala, daca ai o locuinta si un loc de munca se pot aprecia sansele de a lua copila, insa trebuie discutat cu un avocat in privat si cu toate informatiile pe masa ca sa te poata ajuta concret si nu doar o parere generala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-sugar ContSters432193 ContSters432193 Sunt mamica si am o fetita de 6 luni. Nu ma mai inteleg cu tatal si as vrea sa divortam. El are relatii, ma tem sa nu cumva sa ramana fetita la el. E posibil ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori alinaio alinaio am fost casatorita 10 ani avem o fetita de 6 ani de un an de zile m am despartit in fapt de sotul meu de fapt am fost batuta si data afara din domiciliu dar nu ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor adryan83 adryan83 buna seara trec printr.o situatie mai dificila nu stiu cu ce sa incep...am avut ceva discutii cu sotia si s.a hotarat sa plece de la mine..locuiam cu parintii ... (vezi toată discuția)