Sunt mamica si am o fetita de 6 luni. Nu ma mai inteleg cu tatal si as vrea sa divortam. El are relatii, ma tem sa nu cumva sa ramana fetita la el. E posibil sa nu reusesc sa raman cu fetita desi nu sunt motive de adulter, violenta sau neglijenta fata de ea?
Buna seara,
E posibil ca sotul sa aiba relatii, asa cum spuneti dumneavoastra, dar sunt 2 aspecte asupra carora ma indoiesc sa reusasca:
1. Sa o faca pe fiica dumneavoastra sa para de, macar 15 ani ca sa poata sa spuna ca o poate creste el (Ca doar nu va spune ca o alapteaza el).
2. Sa faca o instanta sa NU GANDEASCA!
Cum credeti ca ar putea o instanta din lumea asta sa stabileasca pentru un copil de 6 luni domiciliul la tata?
NU ARE NICIO SANSA!
Dar, inainte de a va hotara sa divortati mia incercati o data sa va intelegeti, macar de dragul copilului incercati. Daca va intelegeti e bine, daca nu ... asta este.
Multumesc frumos pentru raspuns! Incercari au fost destule. Nu cred ca sunt dispusă sa merg asa inainte doar pentru micuta. Ar fi o greseala care nu i-ar face bine micutei mai tarziu pentru ca nu voi fi capabila sa o cresc in stres continuu si nervi si suparari. Si in curand as ajunge si la nebuni probabil.
Bună ziua. Având în vedere vârstă minorei tatal.nu are șanse sa obțină stabilirea domiciliului acesteia la domiciliul sau. Dar aveți cum sa întrețineți fata? Aveți venituri, va ajuta părinții?
Vreau sa divortez
Diana001
Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)