avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit de la ANAF in SPV o instiintare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit de la ANAF in SPV o instiintare

Am primit de la ANAF in SPV o instiintare ca figurez in evid. lor cu sume incasate cu titlu de ramburs in anul 2024.Banuiesc ca este vb de niste vanzari pe OLX. As vrea sa intreb:
-de unde au ei datele, de la curieri sau din extrasul bancar?
-de unde aflu eu suma pe care ar trebui sa o declar prin D112?
-unele produse vandute pe OLX sunt niste haine/obiecte pe care nu le mai purtam, altele sunt prod. cosmetice pt care am sau nu factura de achizitie. Cum calculez baza de impozitare? La suma efectiv incasata in cont?
- eu sunt salariat cu norma intreaga deci platesc lunar CAS, Cass. pe venitul din salariu. Pt sumele astea din ramburs trebuie sa platesc impozit 10% si CASS sau CAS?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: irina crisan , utilizator 14:17, 17 Iulie 2025
Mergeți urgent la ei la ghișeu și va vor lamuri cu suma pe care s-o declarați și cum sa completați declaratia unica.
Dar e vorba de Antifrauda, astia au ghisee?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea declarației unice pentru anii din urma alexgab2150 alexgab2150 Buna ziua , m-am trezit cu un plic de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)
Am primit un plic de la anaf pentru venituri ramburs Adina1956 Adina1956 Buna ziua. Am primit recent acasa un plic de la ANAF in care spune ca figurez in evidentele dansilor cu sume incasate cu titlu de RAMBURS in perioada 2017 ... (vezi toată discuția)