avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru eliberarea permisului de conducere suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru eliberarea permisului de conducere suspendat ...

Bună ziua! Pentru eliberarea permisului de conducere suspendat pentru 30 zile,ce acte trebuie sa duc?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:01, 17 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buletin si dovada pe care ati primit-o la retinerea permisului. Si, daca nu ma insel, trebuie sa completati acolo o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ibocan ibocan Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat - durata urmaririi penale puiutz90 puiutz90 buna seara. ma numesc Borics Ferenc , si as avea si eu doua intrebari... in data de 12.02.2013 am fost prins traversand la nivel cu o cale ferata pe rosu. ... (vezi toată discuția)
Permis conduccere suspendat - de unde il pot ridica AlexNGR AlexNGR Buna ziua, Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de ... (vezi toată discuția)