avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare dosar șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare dosar șomaj

Ce acte ii sunt necesare salariatului concediat in vederea depunerii dosarului pentru a beneficia de somaj? In cat timp de la incetarea contractului se depune dosarul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 17 Iulie 2025
In cat timp de la incetarea contractului se depune dosarul : 10 zile de la incetarea c.i.m., dar nu mai tarziu de 12 luni de la acesata data.

Acte somaj
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj nicole_chris nicole_chris ce acte imi trebuiesc pentru depunerea dosarului de somaj si care este termenul de depunere e dosarului ? (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru dosar somaj, dupa finalizarea perioadei de concediu crestere copil? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu indrumarile Dvs. As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pt depunerea dosarului de somaj, avand in vedere ca mai am un ... (vezi toată discuția)
Acte somaj THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,acum o saptamana am primit decizia in urma careia am fost disponibilizata,intrebarea mea este-care sunt actele pe care trebuie sa le depun pentru ... (vezi toată discuția)