avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

ce acte imi trebuiesc pentru depunerea dosarului de somaj si care este termenul de depunere e dosarului ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 2 Iulie 2012
Actele necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de soma le gasiti aici:
[ link extern ]

Pentru a beneficia de indemnizatia pentru somaj de la data incetarii c.i.m. trebuie ca dosarul pentru somaj sa se depuna in termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m.
Depasirea acestui termen da posibilitatea fostului salariat sa beneficieze de somaj de la data depunerii cererii ..
Termenul maxim pentru depunerea actelor la somajeste de 12 luni de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte somaj THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,acum o saptamana am primit decizia in urma careia am fost disponibilizata,intrebarea mea este-care sunt actele pe care trebuie sa le depun pentru ... (vezi toată discuția)
Daca mi sa încetat activitatea,in cat timp trebuie să îmi ... Madalin196 Madalin196 Daca mi sa încetat activitatea,in cat timp trebuie să îmi depun actele pentru șomaj? (vezi toată discuția)
Informatii somaj danielacranga64 danielacranga64 buna dimineata, am nevoie de ajutor in privinta documentelor necesare pentru a-mi depune dosarul de somaj si cite zile am la dispozitie pentru a depune ... (vezi toată discuția)